miercuri, 18 septembrie 2013

5 pasi pentru o detoxifiere sanatoasa



Detoxifierea este primul pas pe care trebuie sa il faci atunci cand decizi sa incepi o dieta sau sa adopti un regim de viata sanatos. Detoxifierea este modul sanatos prin care organismul se curata de tot ce este nociv: alcool, grasime in exces , surplus de greutate. Astfel pentru a te detoxifia corect si pentru a vedea rezultatele acestui proces trebuie sa:

1.Renunti la alcool. Alcoolul mai ales cel din comert este o sursa de intoxicare a organismului cu multe chimicale, e-uri si substante nocive. Ficatul tau este plin de chimicale si are nevoie de o pauza de aceea renunta la alcool si alege hidratarea non-alcoolica si naturala: sucuri naturale, ceaiuri, apa.

2.Mananca fructe si legume si iti reglezi tranzitul intestinal, ai o sursa de energie si vitamina permanenta si mai ales ai parte de o alimentatie sanatoasa si gustoasa. Daca mananci de exemplu pepene nu doar te hranesti ci te si si hidratezi si iti cureti organismul in special rinichii. Combinatiile de fructe si legume dau salate gustoase pe care merita sa le incerci.

3.Renunta pe perioada la carne iar daca nu poti macar redu cantitatea ei. Carnea de porc este exclusa total iar puiul si vita sa fie slaba preparata pe gratar sau fiarta. Renuntand la carne elimini toxinele din organism iar ficatul, pancreasul, colonul si stomacul tau vor rasufla usurati.

4.Alimentele probiotice ( iaurt, branza naturala, sana, lapte natural) sunt indicate in detoxifiere si au un aport de energie si sanatate crescut.

5.Bea apa , sucuri naturale si ceaiuri. Hidratarea este foarte importanta si de aceea renunta la sucurile acidulate si alege sucurile naturale. Iti reglezi tranzitul intestinal, iti speli rinichii si ai parte de energie.

Detoxifierea este primul pas spre a avea un orgasnim sanatos. Detoxiferea curata ficatul, colonul , rinichii si face ca organele interne sa functioneze cum trebuie. Detoxifierea este recomandata de doua ori pe an si trebuie realizata mai ales toamna si primavara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu