vineri, 11 iulie 2014

Manichiura rainbow, cea mai trendy manichiura a verii

Vara nu exista ceva mai girly decat o pata de culoare sau mai multe pe unghiile tale. Numai bine, deoarece manichiura rainbow este cea mai trendy manichiura a verii. Cele mai pasionate fashioniste iti vor confirma faptul ca manichiura rainbow face parte din marile tendinte ale verii.


Principiul manichiurii rainbow. Manichiura rainbow, dupa cum o precizeaza si numele sau, este o manichiura care consta in aplicarea de diferite nuante pe unghii, nuantele curcubeului bineinteles. O manichiura care ar trebui  sa foloseasca 7 nuante diferite – ROGVAIV- rosu, oranj, galben, verde, albastru, indigo si violet.



In aceasta vara deci unghiile se inspira din culorile curcubeului pentru a veni cu mai multa viata, culoare si vitamina pentru orice tinuta. Ideea este sa alegi o nuanta diferita pentru fiecare unghie. Dar nu trebuie sa te multumesti doar cu sapte culori, daca ai zece lacuri in nuante diferite si mai bine. Lacurile in nuante de neon sunt ideale pentru a obtine cea mai frumoasa manichiura rainbow.

Este inutil insa sa iti amintesti de fiecare data ordinea culorilor din curcubeu pentru a obtine o manichiura frumoasa. Trebuie sa te lasi sedusa si de cele mai frumoase si indrazneste modele sau combinatii.

Spiritul rainbow manucure pentru aceasta vara. La fel ca si vara, manichiura rainvbow trebuie sa ne duca cu gandul la timpul frumos, la libertate, la bucurie, la veselie si la buna dispozitie. Totul tine insa de inspiratie si de bun gust. Poti folosi si lacuri in nuante de roz, de turcoaz, de bej, de maro sau de auriu.

Primul avantaj al acestei manichiuri este ca nu exista nicio regula predefinita de respectat. Iti poti alege culorile in functie de gusturi si de starea de dispozitie din momentul respectiv. Este de ajuns daca aplici apoi lacul ca de obicei, fara sa apelezi la vreo tehnica mai speciala sau mai sofisticata. Vei putea obtine cele mai magnifice rezultate pentru unghii.

In plus,manichiura rainbow se poate purta in orice ocazie. O veste foarte buna pentru cele care iubesc orginalitatea. O poti purta la plaja, la piscina, la terasa, pentru a inveseli o tnuta mai office, pentru a veni cu o nota insolita pentru o tinuta de cocktail… o manichiura care va veni si cu o nota in plus de veselie pentru cele mai simple si mai epurate tinute.

Deci daca atunci cand vrei sa iti schimbi manichiura nu stii ce culoare sa alegi si stai minute bune pana faci o alegere, nu mai sta de acum inainte asa mult. Alege-le pe toate. Manichiura rainbow este cea mai colorata, cea mai cool si cea ma girly manichiura a verii.

Sunt atatea nuante frumoase de sezon…. De ce sa te limitezi doar la una singura? Daca alegi sa mizezi pe acesta manichiura nu uita ca trebuie sa te bazezi si pe simetria de culori- galben pe inelar, rosu pe degetul mic si asa mai departe.


Te vei lasa tentata de manichiura rainbow?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu