vineri, 18 iulie 2014

Manichiura - 5 tendinte adoptate de vedete care sa te inspire

In vara anului 2014, tendintele sunt extrem de variate. Lacuri pastelate, neon, nuante sobre sau delicate… iata 5 tendinte adoptate si de vedetele tale preferate care sa te inspire. Intra intr-un univers sobru dar colorat in acelasi timp.


Jumatate- jumatate. Iata o idee de manichiura pe placul celor care iubesc tendinta DYI – do it yourself. Simpla la baza, are nevoie doar de putina rabdare. Pentru a o realiza ai nevoie de doua nuante – nude si piersica de exemplu. Aplica prima data nuanta mai deschisa pe intreaga unghie. Dupa ce s-au uscat cele doua straturi, aplica un scotch pe unghii pentru a camufla o parte si pentru a aplica celalalt lac pentru un rezultat geometric pe diagonala.

Albul. Albul este cea mai in voga culoare pentru unghiile tale in aceasta vara. Este optiunea perfecta pentru a afisa o manichiura neutra care se poate purta atat la birou cat si in club. Vei afisa mereu un look modern cu ajutorul acestei nuante.


Lacuri stralucitoare si glamour. Vara este sezonul ideal pentru nunti. Si cum agenda ta este plina de evenimente de acest gen, ai nevoie de un lac care sa vina cu o tusa glamour dar sic pentru orice tinuta. O manichiura cu paiete deci este cea mai potrivita. Poti miza pe urmatorul model- coloreaza unghiile in nuanta ta preferata de lac si apoi de la mijlocul lor aplica paiete ca un fel de degrade. Pe negru sunt de mare efect.

Galben ca de Lego. Culorile fluo, neon sunt foarte pe val in acest sezon. Dar exista o nuanta care va fi vedeta in aceasta vara. O nuanta de galben minunata, puternica, care te va duce cu gandul la piesele de lego cu care te jucai in copilarie.

Lacuri in nuante mai inchise. Pe de o parte albul luminos, pur este foarte in voga in avara anului 2014. Pe de alta parte, negrul, cu latura sa sumbra este si el paradoxal foarte pe val. Intr-o versiune sidefata sau mata va veni cu un contrast perfect pentru hainele pastelate din garderoba ta.



Alte idei care s-ar putea sa te inspire.
-         un lac in nuante de cootn candy, o nuanta de ocru foarte dulce si sic care iti va pune in evidenta toate rochitele de vara si accesoriile trendy.
-         un roz pal cu un finish opac.
-         un lac nude cu un finish stralucitor pentru a-ti pune bronzul in valoare. Un lac nude glossy este perfect daca ai un look mai clasic. Lacul nude arata foarte bine intr-o manichiura mai originala. Aplica pe varfuri un lac cu paiete si vei arata minunat.
-         lacul in nuante de albastru intens este cel care ne duce cu gandul la mare si la vacanta.
-         poti miza fara probleme si pe un lac rosu, elegant si sofisticat.
-         nuantele nisipii de lacuri sunt ideale pentru un efect nude si natural foarte in tendinte.

-         un lac in tonuri de piersica cu un efect sic si luxos. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu