sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Un deliciu culinar - mixuri de fructe, nucifere si seminte: Mix Breakfast Vital, Gourmet si Relax

Apreciezi aroma intensa al fructelor si a semintelor si ai vrea sa le incluzi in alimentatia ta zilnica? Pirifan iti vine in ajutor cu 3 mixuri savuroase pentru micul dejun care includ fructe confiate, nucifere si seminte; sunt perfecte pentru diminetile in care ai nevoie de energie, vitalitate si relaxare!

Produsele sunt 100% naturale si iti vor oferi nutrientii de care ai nevoie pentru a trece cu bine de sezonul rece si pentru a-ti delecta papilele gustative in 3 combinatii inedite: Vital, Gourmet si Relax. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare dintre ele:

Mix Breakfast Vital

Iata un mod energizant de a-ti incepe dimineata: un amestec de stafide, merisoare, seminte de dovleac, fulgi de porumb, goji, migdale si felii de mere deshidratate, atent selectionate din inima naturii.

Stafidele stimuleaza sistemul digestiv si ajuta la eliminarea toxinelor, il intaresc pe cel osos si au proprietati antibacteriene si antiinflamatoare. Merisoarele contin substante antibacteriene, antioxidante si antimicotice si sunt perfecte pentru reglarea colesterolului. Semintele de dovleac sunt o sursa bogata de fosfor, mangan, magneziu, cupru si fier si contin si o cantitate semnificativa de vitamina K.

Fulgii de porumb au la randul lor numeroase beneficii, printre care se numara si aportul important de acid folic, esential pentru regenerarea celulara; acestia mai contin calciu, proteine, si fier, stimuland astfel si activitatea creierului. Fructele goji sunt foarte bogate in antioxidanti si au proprietati fortifiante pentru sistemul imunitar. Migdalele contin grasimi sanatoase care ajuta la reducerea cantitatii zaharului din sange si la alcalinizarea acestuia, iar merele sunt foarte bogate in fibre si contin cantitati uriase de potasiu.

Mix Breakfast Gourmet

Acest mix pentru micul dejun este poate fi si o alternativa sanatoasa pentru gustarile dintre mese. Contine stafide, banane, merisoare, migdale, alune de padure si dovleac deshidratat. Pe langa proprietatile miraculoase ale stafidelor, merisoarelor si migdalelor, alunele de padure din acest mix vin cu ceva nou: un continut ridicat de aminoacizi, care stimuleaza si tonifiaza sistemul nervos; acestea au si proprietati depurative, antiparazitare si emoliente. Iar dovleacul bogat in betacaroten completeaza lista cu beneficii, la care se adauga si abundenta vitaminei C si a potasiului.

Mix Breakfast Relax



Relax este o combinatie incantatoare de stafide, banane, merisoare, migdale si dovleac confiat, care iti va rasfata organismul cu o multime de minerale si vitamine din complexul A, B, C si E. Pirifan se gandeste la sanatatea ta in sezonul rece, asa ca iti fortifica sistemul imunitar cu potasiu, calciu, magneziu, fier, acid folic, crom si fosfor.

Mixul Breakfast Relax este perfect pentru diminetile tarzii de weekend, cand ai nevoie sa te relaxezi dupa o saptamana agitata si sa-ti alinti simturile cu ceva delicios. Poate fi consumat la micul dejun sau rontait in fata televizorului, in timp ce-ti urmaresti serialul preferat. Indiferent pentru care varianta optezi, poti fi sigur/a ca vei fi in forma intreaga zi datorita vitaminelor si mineralelor pe care le contine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu